Sunday 29 December 2013

NY Editorial by Fashionbloger Team


// Kasnimo!Koliko god se trudili da ne kasnimo, svi mi znamo da je to često u Beogradu nemoguća misija.
Nedelja.Decembar.Zlatan decembar.Cini mi se Zemunski kej nikad lepši.Verovatno svaki put to pomislim kada se tamo nalazim.Posle šetnje i trčkaranja okolo, nađosmo i taj skriveni raj od kafića.Zatim sledi doručak, isprobavanje, ćaskanje.Međutim stanem i pogledam okolo, pokupim misli i već krećem da fotkam telefonom jer, kafić je, bogme, predivan.Praznična atmosfere ima onoliko koliko baš treba da ima jedan kafić sa minimalističkim stilom.Beo enterijer, ušuskan tepih, upaljene svećice, crno bela jelka.Tako je otprilike sve počelo, a nastavili smo uz smeh, vino, fotografisanje, presvlačenje, bela pa crna haljina, ahhh ta moda...

Hvala ljudima iz kafića Druga Prica.
Hvala Jeleni Siljanović na fotografijama
Hvala Tijani Lazović - Be my dress za odevne kombinacije
Hvala Jovani Branić - Pineapple nakit

A posebno hvala Milani Bulatović na organizaciji i Aleksi Mariću koji je bio odličan paravan pored svih tih žena oko njega.

Divno je bilo družiti se sa vama!








Thursday 26 December 2013

Take me to another story


//Moja mantra za ovu zimu je - udobnost!Ne postoji ništa što bi me uvuklo u nešto neudobno ove zime.Kraljevsko plava boja, moja omiljena, sa njom nikada ne grešim i prosto bih ceo svet ofarbala u plavo.
Biram grublje čizme, koji doprinose malo edgy izgledu i ravnoteža je uspostavljena!Kancelarijski prostor  ovog meseca balansiram eksperimentisanju i blogu.U prevodu, idem po omiljenim lokalima, gde je praznična atmosfera u punom jeku, gde ima dobrog čaja i kolača i jos bolje Wi-Fi-a.Lagana setnja nakon toga, jer se mora nekako kolač istrošiti.Sastančenje sa prijateljima me košta, ali vredi jer su puni inspiracije i samo čekamo da sve to primenimo!Ovaj sport samo u umerenim količinama konzumirati!Odobravam!

P.S. Naslov je uvertira za sledeći post!





Wednesday 18 December 2013

Winter Edition





//Dok vam nestrpljivo pripremamo nešto novo na našem Fashionbloger sajtu, vraćamo se malo rutini u svakodnevnici koja je neizbežna.Onako pa tamo, ovuda pa onuda.Sta nam treba zimi?Poci cu od sebe.Nešto sto će me dobro grejati tokom hladnih dana, jakna, perjana, đemper, koji mora da bude topao, velika torba u koju ću sve svoje sto mi je potrebno da bih bezbedna, jer uvek nam nešto fali.
Dobra obuća, čizmice ili cipele.Moja odluka je sada pala na klasične cipele, koje ja naprosto obožavam jer su udobne i vrlo ih rado nosim dok radim.Vidimo se uskoro.


Sunday 15 December 2013

It's a Man's World





I'm back!Puna sam inspiracije ovih dana, zato shodno tome pronalazim nacine da iskazem i prikazem tu svoju inspiraciju.Zima je, a ja sam zimsko dete i uvek sam tada mastovita i jako kreativna.
Evo sta ispadne kada se malo poigrate.Svako ko voli fotografiju treba na raznorazne nacine da uziva u tome, fotografisuci sebe ili druge, predmete ili pejzaze.Pustite masti na volju!En Voilà!


Saturday 14 December 2013

Year preview...

14. decembar jos uvek 2013. godina, 22:11 minuta.Pre samo par minuta ispratila Katarinu koja je banula
kod mene, ove maglovite veceri, da mi malo okrene svet naopacke.Necu nigde, ne ide mi se.Dobro poznata recenica svih nas koji bas ne vole kada je zima da previse lutaju Beogradskim ulicama.Maglovito je i mracno, a svuda se samo vide ukljucene sijalice, ponegde se nadje i poneki novogodisnji lampioni koji sijaju tek da nas podsete da ce za par nedelja docek Nove godine.Stanem, pogledam malo oko sebe i razmislim pa shvatim.Burna je ovo godina bila!Dovoljno burna da mi jos uvek sve bude zanimljivo i dovoljno mirna da ipak sacuvam neki svoj unutrasnji mir koji mi je svakodnevno potreban.A onda se setim, hej, jos uvek imam onu internet stranicu na koju ne ulazim mesecima, bas tu istu na koju mislim svakih 7minuta i razmisljam kako bih volela da joj posvetim vise paznje.Da, svakih 7minuta.Pitate se sta radim ostalih 24h?Spavam 7/8h, ustajem, spremam se za posao, doruckujem, cesto usput do posla, jurim prevoz, sedim 8h za racunarom, pojedem rucak 15minuta, opet jurim prevoz, dodjem kuci, spremam veceru, diskutujem sa sestrom koja ce od nas dve isprazniti masinu za ves, pogledam sta ima novog u virtuelnom svetu, javim se prijateljima da sam ziva i da disem, spavam.To bi bilo to.5dana u nedelji.Mesecima.Ipak, hocu da se osvrnem na jos uvek ovu 2013. i zabelezim sa par fotografija.Nadam se da ce ova 2014. biti bar upola uspesna kao ova, jer cu i time biti prezadovoljna.Pozelecu samo jedno, da sa godinom postanem bogatija za jos jednog prijatelja a da prijatelje koje mi je ova godina donela zadrzim godinama.
Upravo cu to i svim svojim prijateljima pozeleti!