Sunday 30 June 2013

Lazy Sunday

Nedelja mi sluzi za odmaranje zato preko cele nedelje radim i imam milion obaveza i ne stizem da se opustim i pregledam blogove ili stranice iz kojih inace uzimam inspiraciju za svoje postove.Posle nedeljne kupovine namirnica i opustanja uz knjigu ''Veliki Getsbi" prepustila sam se ovoj stranici koja me je odbacila u potpuno drugi svet!Zato zelim da vam predstavim Studio Pjaf!Devojke, svaka cast, inspirisete!


















Monday 24 June 2013

These days II

Evo kako su izgledali moji protekli dani.


Zalazak sunca na Bulevaru Kralja Aleksandra
Pull&Bear new in
Pull&Bear / Stradivarius
More from shoes :)
Andrejevic / Kinezi
Sladoled na Bulevaru sa sekom
Vocni poljupci /Essence senka za oci


Manje cokolade vise voca :)





Sunday 23 June 2013

My summer love

Pitali ste me gde sam uzela sandale koje nosim u proslom postu, evo odgovora!Stradivarius!Zaljubih se na prvi pogled i morala sam ih imati, veoma su udobne i lako ih je kombinovati, topla preporuka za leto 2013!
Nova nemacka rec: Leto- Der Sommer

You have question me about that sandals from last post and the answer is Stadivarius!I fall in love with them at the first sight and I have to have them.There are very comfortable and easy to combine, a warm recommendation for summer 2013!
New German word: Summer- Der Sommer


Monday 17 June 2013

Need you 100%

Danas sam posle posla otisla sa drugaricom da potrazimo cipele za njeno apsolventsko vece.Pretrazile ceo shopping centar bez uspeha, ali se zato kao i uvek divno provele.Posto sam filolog, odlucila sam da na svom blogu uvedem malo nemackog jezika te cu svaki put napisati neku novu rec koju cete nauciti. :)
Prijateljstvo- Die Freundschaft 






Leggins from H&M // T-shirt from Pull & Bear // Bag from Deichmann 

Saturday 15 June 2013

H&M Autumn Collection 2013

Kasnim nekoliko dana ali to pada u senku kada vam kazem da H&M konacno stize kod nas!Ove godine u avgustu, tacnije Delta City-u, bice otvoren i na raspolaganju konacno kupcima iz Srbije.Nazalost nisam mogla da prisustvujem prezentaciji jesenje kolekcije za 2013 godinu ali zato sam postavila fotografije od mojih kolega.Komadi su fenomenalni i tek cu sada prizeljkivati da avgust dodje sto pre.No, bacimo pogled na te divne komade! :*





















Slike su preuzete od bonjour...jr & fashionbloger.rs :)

Sunday 9 June 2013

These days

Hej dragi moji, resila sam da vam postavim par slika proteklih dana jer konkretan ceo outfit nemam jer sam ovih dana bila bolesna i nisam se osecala dobro, cak ni na poslu nisam bila, ali se zato nadam da ce vam se ove slike takodje dopadati...I da, ovako ja izgledam kada sam bolesna, mislim da svaka od nas ima te trenutke kada se oseca najgore da bas tada najbolje izgleda. :)

Hi dears, I decided to post a few random photos of mine because I didn't have a whole outfit while I was sick these days and don't feel great, I neither went to work, but I hope that you like these photos too... And yes, this is what I look like when I didn't feel good, and I think that everyone of us has that period when we look the most beautiful when we feel the worst. :)
                                                                                      Moj zanos pre izlaska sa kamerom :)
                     Brilliance ogrlica, predivna!                             Cvece iz bakine baste :)
                     Moja najlepsa sestra                                Noktici sa flohmar lakom                    Srecna sa sekom :)

Sunday 2 June 2013

Pink Love Brilliance

Provela sam vikend sa sestrom, koja je imala maturu u petak, a u subotu smo sa devojkama izasle na koktele a ja sam za tu priliku imala savrsenu ogrlicu Brilliance!Ako zelite, rado bih vam prikazala sestrinu kombinaciju matursku, dajte mi do znanja ispod.Kakav je vas vikend bio?

I spend a weekend with my sister, she was on her's prom night on friday, but on Saturday with me and girls on cocktails and I have a perfekt necklace for that Brilliance!I would gladly show you the prom outfit, comment bellow if you want to.How was your weekend?







Blouse: Stradivarius
Pants: Berschka
Neclace: Brilliance
Last but not the least, my sister :)